SEARCH FINESCALE.COM

Enter keywords or a search phrase below:

Can’t log on

1923 views
44 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    November, 2008
  • From: Central Florida
Can’t log on
Posted by plasticjunkie on Wednesday, December 05, 2018 6:26 PM

I can’t log on this site on my pc using GoogleChrome that I have been using. I went on Internet Explorer and logged on ok. I also logged on my tablet using Safari. What the heck is wrong?

 GIFMaker.org_jy_Ayj_O

 

 

Too many models to build, not enough time in a lifetime!!

  • Member since
    May, 2013
  • From: From the Mit, but live in Mason, O high ho
Posted by hogfanfs on Wednesday, December 05, 2018 7:42 PM

Same here! Something happened after lunch time today when I opened FSM forums, I was logged out. This happens every so often, but this time it would not let me log back in. I'm good on Internet Explorer 11 and Safari, but, no go on Chrome. And yes, I cleared my cache on Chrome.

 Bruce

 

 On the bench:  1/48 Eduard MiG-21MF

                        1/35 Takom Merkava Mk.I

 

  • Member since
    November, 2008
  • From: Central Florida
Posted by plasticjunkie on Wednesday, December 05, 2018 8:01 PM

hogfanfs

Same here! Something happened after lunch time today when I opened FSM forums, I was logged out. This happens every so often, but this time it would not let me log back in. I'm good on Internet Explorer 11 and Safari, but, no go on Chrome. And yes, I cleared my cache on Chrome.

 

Yea that’s weird. The wife says it happens to her at work too on certain sites then it works again a day or two later.

 GIFMaker.org_jy_Ayj_O

 

 

Too many models to build, not enough time in a lifetime!!

  • Member since
    June, 2017
  • From: Winter Park, FL
Posted by fotofrank on Wednesday, December 05, 2018 8:12 PM

I guess they forgot to feed the hamster.

Everytime I reboot my computer I have to log in again.

Feed the blasted hamster!

OK. On the bench:

Way too much to build in one lifetime...

  • Member since
    May, 2013
  • From: Indiana, USA
Posted by Greg on Wednesday, December 05, 2018 9:12 PM

Me too, to the extent ususally login automatically but had to logon manually. Firefox.

-Greg

  • Member since
    July, 2014
  • From: Boise ID area
Posted by modelcrazy on Thursday, December 06, 2018 1:01 AM

I got on with Bing but had to logon again. My phone won't logon no matter what I use.

This site has more problems than any other forum I visit. In fact, other forums I visit don't have any problems at all that I'm aware of. Oh well, this is still my home forum.

Steve

  • Member since
    December, 2002
  • From: Bury St Edmunds, Suffolk, England
Posted by Bish on Thursday, December 06, 2018 2:10 AM

I could not log on all day yesterday useing firefox. Finally let me on about 4.30 UK time. But thats the first time it has happened to me.

'I am a Norfolk man, and i glory in being so'

On the bench: Airfix 1/600 HMS Belfast

                      AMT Trade Federation Tank

  • Member since
    May, 2013
  • From: From the Mit, but live in Mason, O high ho
Posted by hogfanfs on Thursday, December 06, 2018 6:54 AM

Ok, just tried Chrome again at work (7:50AM EST), can't login. Nor at home. Just tried Mozilla at work, and was able to login.

I can login with IE11, Safari, and Mozilla both at work and at home. Only login issue is with Chrome. Very odd.

 Bruce

 

 On the bench:  1/48 Eduard MiG-21MF

                        1/35 Takom Merkava Mk.I

 

  • Member since
    November, 2008
  • From: Central Florida
Posted by plasticjunkie on Thursday, December 06, 2018 7:45 AM

Yea, tried again on Chrome a bit ago and nothing.Confused Other browsers work. 

The wife says it’s something at their end having to do with some kind of program update and or setting changes. 

 GIFMaker.org_jy_Ayj_O

 

 

Too many models to build, not enough time in a lifetime!!

  • Member since
    December, 2003
  • From: 37deg 40.13' N 95deg 29.10'W
Posted by scottrc on Thursday, December 06, 2018 8:07 AM

I experienced the same problem and when I tried to reset my password, I was instructed I had to re-register as a new user.

Of coarse I had a slight panic attack.

This was all in Chrome.  I opened the website in Edge and was able to log right on with no problem.  Whew! 

Moderator
  • Member since
    September, 2015
Posted by enash on Thursday, December 06, 2018 8:52 AM

Hey everyone! I have a work around for you. The problem has to do with old cookies, so try clearing those along with your cache. If that does not work then going into "incognito mode" should do it. Our tech team is currently working on a permanent solution. 

I'll get back to you when I hear more!

- Elizabeth Nash, Digital Editor of FSM

  • Member since
    May, 2013
  • From: From the Mit, but live in Mason, O high ho
Posted by hogfanfs on Thursday, December 06, 2018 11:24 AM

"Incognito mode" is working in Chrome.

 Bruce

 

 On the bench:  1/48 Eduard MiG-21MF

                        1/35 Takom Merkava Mk.I

 

  • Member since
    July, 2014
  • From: Boise ID area
Posted by modelcrazy on Thursday, December 06, 2018 11:49 AM

Going incognito also works on the phone.

Steve

  • Member since
    November, 2008
  • From: Central Florida
Posted by plasticjunkie on Thursday, December 06, 2018 1:14 PM

Very interesting Elizabeth! I did clean up the cookies but that didnt work however the incognito thing worked. So is this like the Romulan Cloaking Device? Propeller

 

Edit: Did a little more digging and discovered I was deleting a few hours worth of cookies only, I didn't notice the advance settings before and selected "all" which cleaned up the issue so it's back to normal. 

 GIFMaker.org_jy_Ayj_O

 

 

Too many models to build, not enough time in a lifetime!!

  • Member since
    December, 2003
  • From: 37deg 40.13' N 95deg 29.10'W
Posted by scottrc on Thursday, December 06, 2018 1:27 PM

Clearing cookies didn't work, but the incognito did seem to help as a band aid fix.

Edge and Bing are working normally.

  • Member since
    November, 2008
  • From: Central Florida
Posted by plasticjunkie on Thursday, December 06, 2018 1:32 PM

scottrc

Clearing cookies didn't work, but the incognito did seem to help as a band aid fix.

Edge and Bing are working normally.

 

Scott you may be doing the same thing I did. You need to go into the advance settings to delete all cookies and not just a few hours worth.

 GIFMaker.org_jy_Ayj_O

 

 

Too many models to build, not enough time in a lifetime!!

  • Member since
    August, 2014
  • From: Willamette Valley, Oregon
Posted by goldhammer on Thursday, December 06, 2018 1:34 PM

Couldn't get in with IE, but chrome blew right in.  At least back in for the time being to get my daily "fix".

  • Member since
    March, 2003
  • From: Rain USA, Vancouver WA
Posted by tigerman on Tuesday, December 11, 2018 1:42 AM

Thankful for this post. I've been locked out for a week or so it seems. Incognito worked for me. It's good to be back. Hope FSM can fix this problem.

   http://i7.photobucket.com/albums/y269/wing_nut_5o/PANZERJAGERGB.jpg

 Eric 

  • Member since
    September, 2017
Posted by greghile on Wednesday, December 12, 2018 8:07 PM

I've had problems logging in as well. I also have been unable to access my digital copy of FSM for several months without having to call them up. Now they don't respond at all, so I cancelled my subscription. Sad to have had to do it but I didn't see much of an alternative.

  • Member since
    January, 2013
Posted by BlackSheepTwoOneFour on Wednesday, December 12, 2018 10:25 PM

Well it's about damn time I was able to log in after almost 1 1/2 weeks of being locked out.

 

Now to vent out my frustration directly to FSM:

Do yourself a favor... STOP DOING UPGRADES!!!! You're only asking for more trouble if your IT guys keep screwing it up everytime you decide to do an upgrade. If it ain't broke, DON'T fix it!!!!! Rant over....

  • Member since
    December, 2002
  • From: Bury St Edmunds, Suffolk, England
Posted by Bish on Thursday, December 13, 2018 2:03 AM

Had an e-mail from Thgeuns yesterday. he has tried everything including a new account, but he still can't get on. What ever the problem is,it seems to be effecting different people in different ways.

'I am a Norfolk man, and i glory in being so'

On the bench: Airfix 1/600 HMS Belfast

                      AMT Trade Federation Tank

  • Member since
    May, 2011
  • From: Honolulu, Hawaii
Posted by Real G on Thursday, December 13, 2018 4:25 AM

I think the IT guys at FSM must be making some progress, as I finally have been able to log in via incognito mode.  That and deleting all cookies have not worked until just now, on my phone and desktop computer.

When the problem first popped up, I thought I got banned for being naughty!  Now hurrying back to the forum to spread more naughtiness! Devil

  • Member since
    August, 2005
  • From: Sydney, Australia
Posted by Phil_H on Thursday, December 13, 2018 4:32 AM

Real G
I think the IT guys at FSM must be making some progress, as I finally have been able to log in via incognito mode. That and deleting all cookies have not worked until just now, on my phone and desktop computer.

 

It's working ok for me now on my laptop (Win 10) using both Edge and Chrome browsers in normal mode without having to clear the cookies first.

 

  • Member since
    January, 2013
Posted by BlackSheepTwoOneFour on Thursday, December 13, 2018 6:33 AM

enash

Hey everyone! I have a work around for you. The problem has to do with old cookies, so try clearing those along with your cache. If that does not work then going into "incognito mode" should do it. Our tech team is currently working on a permanent solution. 

I'll get back to you when I hear more!

 

 

I doubt it. I never cleared out my cache. So it’s got to something screwy on your end with all these upgrades you’ve been doing. Suddenly last night I was able to log on? What does that tell you? 

  • Member since
    February, 2010
  • From: New Jersey
Posted by 68GT on Thursday, December 13, 2018 6:38 AM

I couldnt get on no matter what was recomended but this morning I was able to log right in as normal.  This was on the home computer, work computer and phone.

On Ed's bench, ???

  • Member since
    July, 2014
  • From: Boise ID area
Posted by modelcrazy on Thursday, December 13, 2018 10:23 AM

I still can't get on with my phone, except through incogneto mode which is a PIA

Steve

  • Member since
    August, 2014
  • From: Willamette Valley, Oregon
Posted by goldhammer on Thursday, December 13, 2018 10:48 AM

IE still not working for me....will login to front page, but when I go to Forums it blows me out and won't take a login.  Chrome working off the laptop at work.

  • Member since
    April, 2005
Posted by ddp59 on Thursday, December 13, 2018 10:48 AM

i finally just got on too. couldn't even setup a new account as it came up with an error & it was not on my end. their IT guys are a bit of a joke as even their home page has an issue with it which has been going on for years. i'm using win 7 pro with ie11.

  • Member since
    March, 2003
  • From: Western North Carolina
Posted by Tojo72 on Thursday, December 13, 2018 11:01 AM
It's strange how many are affected and just as many have had no issues at all

  • Member since
    July, 2014
  • From: Philadelphia Pa
Posted by Nino on Thursday, December 13, 2018 11:24 AM

  I have not had this  problem BUT many others have.

In my atempts to help others "Fix" or workaround the issue I have run into the following:

Tried the cache and cookie clean up. No go. ( Lost some passwords under IE.)

Tried different browsers.   Log in still fails with Mozilla & IE.

Tried to reset password but get a message that says: "unable to locate you in out system".

Tried Google Chrome. Incognito mode worked.

A couple of quick screen shots on how to get into Chrome INGOGNITO mode.  Click on Customization icon in upper right corner then click on Incognito in the small window that opens:

 

 

 

Detail:

 
 
   Nino
 
Just a thought... I am a subscriber to FSM magazine hard copy. A least one member who could not log on was not a subscriber.  Any comments or thoughts?

Update:

A quote from Elizabeth Nash, Digital editor, :" issue with logging in has to do with Kalmbach Media's transition to another customer service provider..."

JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

SEARCH FORUMS

FREE NEWSLETTER
By signing up you may also receive reader surveys and occasional special offers. We do not sell, rent or trade our email lists. View our Privacy Policy.