SEARCH FINESCALE.COM

Enter keywords or a search phrase below:

Did anyone have problems logging in earlier?

302 views
10 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    November, 2008
  • From: Central Florida
Did anyone have problems logging in earlier?
Posted by plasticjunkie on Monday, July 08, 2019 4:05 PM

Unable to log in on my I Phone earlier today. Wondering if it was just me.

 GIFMaker.org_jy_Ayj_O

 

 

Too many models to build, not enough time in a lifetime!!

  • Member since
    May, 2013
  • From: Indiana, USA
Posted by Greg on Monday, July 08, 2019 4:23 PM

For me, the entire domain (finescale.com) was down, not just the forum, Ernie. I wonder if your phone loaded the login page from cache. Or maybe after it was back up, but not quite working yet?

Had you not have mentioned it, I'd have forgotten already, what with my brilliant memory and all.

-Greg

  • Member since
    July, 2004
  • From: Sunny So. Cal... The OC
Posted by stikpusher on Monday, July 08, 2019 4:38 PM

Yes, first thing in the morning, and then again about 5 hours later...

 

F is for FIRE, That burns down the whole town!

U is for URANIUM... BOMBS!

N is for NO SURVIVORS...

       - Plankton

LSM

 

  • Member since
    August, 2014
  • From: Willamette Valley, Oregon
Posted by goldhammer on Monday, July 08, 2019 4:38 PM

Was in the same boat with my android and laptop on google, and explorer wouldn't log in either.

 

All good now though.

  • Member since
    November, 2008
  • From: Central Florida
Posted by plasticjunkie on Monday, July 08, 2019 5:11 PM

I’m away from home up in NC but my phone was working fine and had full access to the internet except FSM that failed to log me in for several hours. Then a few hours later I went on FSM to log in and saw it had been done already.Hmm  

Seems to be ok now ...

 GIFMaker.org_jy_Ayj_O

 

 

Too many models to build, not enough time in a lifetime!!

  • Member since
    April, 2015
Posted by Mopar Madness on Monday, July 08, 2019 5:22 PM

I couldn’t log in either.

Chad

God, Family, Models...

At the plate: 1/48 Airfix Ju87 B2 Stuka

On deck: 

In the hole: 

  • Member since
    August, 2014
  • From: Willamette Valley, Oregon
Posted by goldhammer on Monday, July 08, 2019 5:58 PM

LOL.....now I can get in on explorer but not chrome....

  • Member since
    March, 2013
Posted by patrick206 on Monday, July 08, 2019 8:03 PM

Yup - Tried for a couple of minutes, then found another playground.

Patrick

  • Member since
    July, 2004
  • From: Sunny So. Cal... The OC
Posted by stikpusher on Monday, July 08, 2019 9:58 PM

patrick206

Yup - Tried for a couple of minutes, then found another playground.

Patrick

 

Were there brass poles and loud music in this playground?

 

F is for FIRE, That burns down the whole town!

U is for URANIUM... BOMBS!

N is for NO SURVIVORS...

       - Plankton

LSM

 

  • Member since
    May, 2013
  • From: Indiana, USA
Posted by Greg on Tuesday, July 09, 2019 8:36 AM

Smile

-Greg

  • Member since
    December, 2002
  • From: Fort Knox
Posted by Rob Gronovius on Tuesday, July 09, 2019 11:07 AM

Yes, even during viewing the site from one forum to the next. I posted about it in the forum feedback and error reporting.

JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

SEARCH FORUMS

FREE NEWSLETTER
By signing up you may also receive reader surveys and occasional special offers. We do not sell, rent or trade our email lists. View our Privacy Policy.