SEARCH FINESCALE.COM

Enter keywords or a search phrase below:

Just a test pic, having 'puter issues

788 views
2 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    November 2009
  • From: The NYC.
Just a test pic, having 'puter issues
Posted by Ish47guy on Friday, May 15, 2020 11:07 PM

Trying to post an image using Firefox & Image Shack:

https://imagizer.imageshack.com/v2/1024x768q90/923/vcHajL.jpg

 

 Pic

 

Yup, its a Firefox issue.  Works OK using Safari.

  • Member since
    November 2009
  • From: Twin Cities of Minnesota
Posted by Don Stauffer on Sunday, May 17, 2020 8:38 PM

Looks fine.

I use Firefox and have not had any problems with the hosting sites I use.  I usually have to right-click to get the menu with options of what to copy.  Usually for these forums you need to copy the URL of the hosted image, and in my firefox that item in the menu says "copy image location."

 

Don Stauffer in Minnesota

  • Member since
    July 2003
  • From: NEVER USE PHOTO BUCKET - IT'S A THREAD WRECKER.
Posted by disastermaster on Tuesday, June 2, 2020 8:21 AM

Ish47guy

Trying to post an image using Firefox & Image Shack:

https://imagizer.imageshack.com/v2/1024x768q90/923/vcHajL.jpg

 

 Pic

 

Yup, its a Firefox issue.  Works OK using Safari.

 

 

https://imagizer.imageshack.com/v2/1024x768q90/923/vcHajL.jpg

Here on Firefox........ works fine for me.

 

https://i.imgur.com/Gcc59Dk.png

JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

SEARCH FORUMS
FREE NEWSLETTER
By signing up you may also receive reader surveys and occasional special offers. We do not sell, rent or trade our email lists. View our Privacy Policy.