SEARCH FINESCALE.COM

Enter keywords or a search phrase below:

Problems with Photobucket?

1926 views
9 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    December, 2006
  • From: Phoenix, AZ
Problems with Photobucket?
Posted by Fly-n-hi on Thursday, September 18, 2014 10:10 AM

Is anybody else having trouble with Photobucket?  I have been having difficulties uploading images and opening their website.  This has been going on for over a month now.

  • Member since
    February, 2015
Posted by Bick on Thursday, September 18, 2014 4:40 PM

Fly-n-hi,

I haven't had any recent problems and I just tried again - logged on, got library, uploaded and saved all with no problems. On a Mac running FireFox if that is any help.

  • Member since
    December, 2006
  • From: Phoenix, AZ
Posted by Fly-n-hi on Thursday, September 18, 2014 4:48 PM

Thx.  I'm on a Mac using Safari.  Maybe that's the problem.

  • Member since
    August, 2014
Posted by aWintersTale on Tuesday, August 18, 2015 9:56 AM

I just noticed this morning, that left clicking on Shared Links in Photobucket no longer turns the contents blue, but rather I am required to then right click on copy. This may not be cause for alarm; it's simply a deviation from the past. But I did not want to present my model with missing pictures, etc. So, I am going to use this space here, as a test bed...

  • Member since
    August, 2014
Posted by aWintersTale on Tuesday, August 18, 2015 9:57 AM

Looks like its okay.

  • Member since
    September, 2003
  • From: AandF in the Badger State
Posted by checkmateking02 on Tuesday, August 18, 2015 9:05 PM
And that's a nice photo of a great looking diorama.

Nulla Rosa Sine Spina

 

 

 

  • Member since
    November, 2008
  • From: Florida
Posted by plasticjunkie on Wednesday, August 19, 2015 7:00 AM

Looks like another zombie thread from last year. But while on the subject, over a year ago i had tons of issues with PB and dumped it finally going with Image Shack.

  • Member since
    December, 2006
  • From: Phoenix, AZ
Posted by Fly-n-hi on Wednesday, August 19, 2015 9:48 AM

Thanks for the new replies but I actually got PB to work not too long after I posted this.  I think the problem was on their end but they fixed it.

  • Member since
    July, 2014
  • From: Meridian, ID
Posted by modelcrazy on Wednesday, August 19, 2015 9:51 AM
I'm with PJ, I use Image Shack. WAY better, no pop ups, easier to use, doesn’t infect your computer.

ON THE BENCH

1/48 Revell P-40B
1/25 Monogram 57 Chevy Bel Air
1/35 Italeri Jagdpanzer 38(t) Hetzer
1/144 Trumpeter Kawanishi H6K5-L Mavis

In Que

1/48 Italeri Hurricane Mk.1 Trop (waiting for new parts from Italy)

  • Member since
    October, 2009
Posted by Kentucky Colonel on Friday, October 23, 2015 7:32 PM

Test.

 

Sorry about that.

 

I read the part about how to post a photo here but I did something wrong.

 

Can anybody help me here?

JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

SEARCH FORUMS

SUBSCRIBER-ONLY CONTENT
FREE NEWSLETTER