SEARCH FINESCALE.COM

Enter keywords or a search phrase below:

testing a link

1833 views
6 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    March 2015
  • From: Close to Chicago
testing a link
Posted by JohnnyK on Saturday, February 13, 2021 1:04 PM

Your comments and questions are always welcome.

  • Member since
    December 2002
  • From: Fort Knox
Posted by Rob Gronovius on Saturday, February 13, 2021 1:44 PM

okay, I figured it out that you must add BB code in there manually. type "[ url]" before and "[/ url]" after the link and it becomes clickable. (without the quotation marks and and space inside the brackets).

  • Member since
    March 2015
  • From: Close to Chicago
Posted by JohnnyK on Saturday, February 13, 2021 5:49 PM

That worked perfectly.  Thank you.

Your comments and questions are always welcome.

  • Member since
    September 2006
  • From: Bethlehem PA
Posted by the Baron on Monday, February 15, 2021 12:00 PM

Rob Gronovius

okay, I figured it out that you must add BB code in there manually. type "[ url]" before and "[/ url]" after the link and it becomes clickable. (without the quotation marks and and space inside the brackets). 

That's interesting! So if we use the Insert Link tool, we have to add the url tags to the string?

I never use that feature-I just paste links right into the body of my reply.  But regarding the url tags, I have found that I need to delete them from the image links that I get from Postimage (and before that, from Photobucket).  If I did not, then the forum's pages would toggle all subsequent text into bold and underscore formats.  You may have seen this effect in posts around the forum.  For some reason, the page code can't handle those links successfully.

The bigger the government, the smaller the citizen.

 

 

  • Member since
    March 2015
  • From: Close to Chicago
Posted by JohnnyK on Tuesday, February 16, 2021 1:25 PM

I used to be able to simply past links into my text and they would work just fine. That stopped working properly since the last outage. Now I need to use the link insert feature and add the BB code. 

I cringe every time an "outage" is announced. I stopped getting anouncements ever since the "outage" of January 2020. I can no longer log into this site with my MacBook since the recent"outage"; however' I can still log into this site on my Windows PC.

Your comments and questions are always welcome.

  • Member since
    September 2006
  • From: Bethlehem PA
Posted by the Baron on Tuesday, February 16, 2021 2:30 PM

JohnnyK

...I cringe every time an "outage" is announced. I stopped getting anouncements ever since the "outage" of January 2020. I can no longer log into this site with my MacBook since the recent"outage"; however' I can still log into this site on my Windows PC.

 
I test software for a living, and my observation is that there's insufficient testing of changes before they are released to production.

The bigger the government, the smaller the citizen.

 

 

JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

SEARCH FORUMS
FREE NEWSLETTER
By signing up you may also receive reader surveys and occasional special offers. We do not sell, rent or trade our email lists. View our Privacy Policy.