SEARCH FINESCALE.COM

Enter keywords or a search phrase below:

Posting a photo

1480 views
3 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    March, 2015
  • From: Streetsboro, Ohio
Posting a photo
Posted by Toshi on Sunday, March 22, 2015 11:00 AM
To the moderators,
I am unable to download photos of my P-61 into a forum thread.  Can someone teach a old dog how this is done?  I think I'll need a step by step tutorial type instructions.  Thank you in advance.
toshi

On The Bench: Revell 1/48 B-25 Mitchell

 

Married to the most caring, loving, understanding, and beautiful wife in the world.  Mrs. Toshi

 

 

  • Member since
    November, 2009
  • From: Twin Cities of Minnesota
Posted by Don Stauffer on Monday, March 23, 2015 9:06 AM

You cannot download/upload to the FSM site.  FSM does not host the photos.  You need to either use your own web site if you have one, or find a third party hosting site (there are many out there).

A lot of us who use these forums use Photobucket, which works quite well with the forum.  Once you have the image uploaded to a hosting site, what you need is the direct address to the image.  You must compose the forum message using the Rich Formatting option.  The single frame icon (looks like a single frame of a film negative) will open a window asking for the address.  Pasting it in there and finishing the window will insert the image in your post.  Look back through this thread for a number of past discussions on this.

Don Stauffer in Minnesota

  • Member since
    February, 2003
  • From: Cameron, Texas
Posted by Texgunner on Monday, March 23, 2015 10:44 AM

I'm sure not a moderator but, I've probably posted hundreds of pictures from Photobucket over the years.  This is how I do it-after you upload your pictures from your computer, they will appear as thumbnail pictures on PB.  Beneath the thumbnails are several options, I've always used the fourth one down, IMG.   If you left-click the box to the right of IMG. the code in the box will appear blue now.  Right-click and choose "copy".  Now, go back to the message you are composing here and simply "paste" the copied code (remember?  the one you copied with right-click?) into your message.  It (the pic) will appear when you post the message.  You can check your post to see the pic included with your message by using the "preview" option (^up above the window where you type).  Try this, and see if it works for you.  Good luck!

Gary


"All you mugs need to get busy building, and post pics!"

  • Member since
    January, 2012
  • From: Atlanta Metro, Georgia
Posted by fright on Wednesday, February 14, 2018 1:39 PM

When I first joined, I was using Photobucket to store my photos and then paste to my model website(s). It worked for about a year. I then got an email from PB saying they do not allow 3rd party sharing of pictures. Since then, I've not been able to post any further pictures of my Bluenose build. Can anyone offer me a solution? Many thanks!

 

Robert O

JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

SEARCH FORUMS

FREE NEWSLETTER
By signing up you may also receive reader surveys and occasional special offers. We do not sell, rent or trade our email lists. View our Privacy Policy.