SEARCH FINESCALE.COM

Enter keywords or a search phrase below:

validation error

1275 views
8 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    August, 2015
  • From: the redlands Fl
validation error
Posted by crown r n7 on Sunday, June 19, 2016 8:32 PM

when i try to add a badge in my settings I get validation error. Has any one seen this.

 

 

 

Nick

  • Member since
    August, 2015
  • From: the redlands Fl
Posted by crown r n7 on Thursday, June 23, 2016 10:17 AM

I get this  validation error when update settings is pressed is there a way to  delete current badges form my signatures and start over . Seems something is  corrupted 

 

 

 

Nick

  • Member since
    August, 2015
  • From: the redlands Fl
Posted by crown r n7 on Thursday, June 23, 2016 3:10 PM

removed  corrupted badge 

 

 

 

Nick

  • Member since
    September, 2009
Posted by Cobra 427 on Wednesday, July 13, 2016 12:09 AM

No, Sir - this is not just you! I've been having happen this every time I try to edit my signature. This has been since this Monday when I came back to the forum after Weepy Baby died. I took some time off for me to grieve and I hoped in memorialize my little angel. But the forum won't let me apply this to my signture line. This is something wrong with the forum software. SOMEONE DO SOMETHING ABOUT IT! Every time I keep trying to post a memorial to Weepy Baby,  but it keeps telling me "Validation Error" too every single time I've tried to do something about this NOTHING WORKS!  Is there someone on the staff of the forum who can help? 

~ Cobra Chris

Maybe a picture of a squirrel playing a harmonica will make you feel better?

 

 

  • Member since
    January, 2015
Posted by TheMongoose on Monday, May 22, 2017 8:18 PM

I agree, must be  FORUM PROBLEM. I get the same validation error no matter what image I try to link. The IMG files from photobucket don't have the same text string anymore so maybe this is the problem. 

On the bench - 1/72 Sptfire MkVb & for a change of pace a 1/700 USS New York

 

  • Member since
    August, 2015
  • From: the redlands Fl
Posted by crown r n7 on Thursday, May 25, 2017 9:24 AM

Thanks guy's I'm not the only one lol ! I've tried again same thing oh well .

 

 

 

Nick

  • Member since
    January, 2006
  • From: California
Posted by SprueOne on Thursday, June 08, 2017 7:43 PM

me too. trying to put a GB badge in my sig area. Confused

Anyone with a good car don't need to be justified - Hazel Motes

 

Iron Rails 2015 by Wayne Cassell

  • Member since
    August, 2015
  • From: the redlands Fl
Posted by crown r n7 on Tuesday, July 11, 2017 9:20 AM

would this be a zombie thread? its only a year old

 

 

 

Nick

  • Member since
    August, 2015
  • From: the redlands Fl
Posted by crown r n7 on Wednesday, July 12, 2017 11:05 AM

Removed my bench text was able to add one more badge must be some kind of over load on space usage?

 

 

 

Nick

JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

SEARCH FORUMS

SUBSCRIBER-ONLY CONTENT
FREE NEWSLETTER