SEARCH FINESCALE.COM

Enter keywords or a search phrase below:

Spacing issues?

1173 views
2 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    June 2010
  • From: Austin, TX
Spacing issues?
Posted by DoogsATX on Tuesday, August 28, 2012 9:50 AM

Lately I've been noticing my posts are showing up with no spacing between paragraphs or pictures or anything. Going back to edit, I see everything all neatly laid out in the edit window, but when I preview or post, it's the same story.

What gives?

On the Bench: 1/32 Trumpeter P-47 | 1/32 Hasegawa Bf 109G | 1/144 Eduard MiG-21MF x2

On Deck:  1/350 HMS Dreadnought

Blog/Completed Builds: doogsmodels.com

 

  • Member since
    June 2010
  • From: Austin, TX
Posted by DoogsATX on Tuesday, August 28, 2012 9:51 AM

And why is it totally fine here, but not elsewhere?

On the Bench: 1/32 Trumpeter P-47 | 1/32 Hasegawa Bf 109G | 1/144 Eduard MiG-21MF x2

On Deck:  1/350 HMS Dreadnought

Blog/Completed Builds: doogsmodels.com

 

  • Member since
    October 2007
  • From: Scotland
Posted by Milairjunkie on Tuesday, August 28, 2012 10:57 AM

I've noticed a few anomalies with formatting, but nothing consistent. The spell checker also seems to have a mind of it's own - initially highlighting a bunch of stuff for correction, then ignoring everything after the first correction has been made.

I think FS must be doing something at their end today/yesterday as I seem to have had to log in on more or less every visit in the last day or so.

 

JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

SEARCH FORUMS
FREE NEWSLETTER
By signing up you may also receive reader surveys and occasional special offers. We do not sell, rent or trade our email lists. View our Privacy Policy.