SEARCH FINESCALE.COM

Enter keywords or a search phrase below:

Problem with pasting pictures to message

1176 views
3 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    January 2003
  • From: Poland
Problem with pasting pictures to message
Posted by Aleksander on Thursday, January 23, 2014 5:54 AM

Yesterday I was trying to paste few pictures (the way I always did) in my message in http://cs.finescale.com/fsm/modeling_subjects/f/2/t/158054.aspx

but instead of pictures, I've seen only codes to pictures not photo themselves. I use photobucket and had no problems with it till now (and I don't have this problems on other forums).

What am I doing wrong?

Aleksander

Moderator
  • Member since
    September 2011
Posted by Tim Kidwell on Thursday, January 23, 2014 8:00 AM

Hi Aleksander,

When inserting images into your message, use the "insert image" icon in the rich formatting tool bar:

Then copy and paste the image's DIRECT link from Photobucket into the dialog box that appears. That is the easiest way to load images to the Forum. 

I've fixed the links in the other posts.

Tim

--

--

Timothy Kidwell
Editor
FineScale Modeler

 

  • Member since
    January 2003
  • From: Poland
Posted by Aleksander on Thursday, January 23, 2014 3:58 PM

Thank you - I will try it next time!

Aleksander

  • Member since
    January 2003
  • From: Poland
Posted by Aleksander on Wednesday, February 5, 2014 3:33 PM

Another question - why I can't show more than 3 pictures in my post? I paste 9 pictures, but only three are visible. Wheter there are any restrictions on sending pictures?

JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

SEARCH FORUMS

FREE NEWSLETTER
By signing up you may also receive reader surveys and occasional special offers. We do not sell, rent or trade our email lists. View our Privacy Policy.