SEARCH FINESCALE.COM

Enter keywords or a search phrase below:

Had troubles posting Friday morning

1102 views
2 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    December 2002
  • From: Fort Knox
Had troubles posting Friday morning
Posted by Rob Gronovius on Friday, April 4, 2014 11:10 AM

For about an hour, between 11-12 ET, couldn't reply to any posts without getting an error message nor could I post to the error reporting forum.

Seems to be working now.

  • Member since
    November 2008
  • From: Central Florida
Posted by plasticjunkie on Monday, April 7, 2014 7:01 PM

I could not get on Sunday evening. This stuff is becoming more frequent.

 GIFMaker.org_jy_Ayj_O

 

 

Too many models to build, not enough time in a lifetime!!

Moderator
  • Member since
    September 2011
Posted by Tim Kidwell on Wednesday, April 9, 2014 9:00 AM

Hi guys,

Yeah, those outages were caused by a new software test. It wasn't just the FSM Forum, but a number of other KPC websites, too. When it was discovered that it was playing havoc with the websites, the software was deactivated and we're in the process of troubleshooting with the vendor before reactivating it.

Thanks,

Tim

--

Timothy Kidwell
Editor
FineScale Modeler

 

JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

SEARCH FORUMS

FREE NEWSLETTER
By signing up you may also receive reader surveys and occasional special offers. We do not sell, rent or trade our email lists. View our Privacy Policy.