SEARCH FINESCALE.COM

Enter keywords or a search phrase below:

broken link or something with followed topics?

316 views
1 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    April, 2006
  • From: ON, Canada
broken link or something with followed topics?
Posted by jgeratic on Friday, March 09, 2018 1:38 PM

Lately been receiving this after clicking the link from an email notification of a followed thread:

http://cs.finescale.com/fsm/modeling_subjects/f/29/t/177725.aspx?page=8#2005961

Refreshing the page gives the same result.  Searching for the thread by looking it up in the most 'Recent Activity' works fine though.  Wonder is this an internet problem on my part or is something going on with the site?

regards,

Jack

 

 

  • Member since
    December, 2002
  • From: Bury St Edmunds, Suffolk, England
Posted by Bish on Friday, March 09, 2018 1:52 PM

I had the same problem with that thread today when i selected thye last post. When to the first page and then the last and that was fine. When i posted a reply, got that message again, but my post had gone through. I seem to recall a similar issue a couple of years back which seemed to get fixed after some time.

''I am a Norfolk man, and i glory in being so''

 

On the bench: Rudel Stage 3

                     Academy 1/72nd Apache AH.1

JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

SEARCH FORUMS

FREE NEWSLETTER
By signing up you may also receive reader surveys and occasional special offers. We do not sell, rent or trade our email lists. View our Privacy Policy.