SEARCH FINESCALE.COM

Enter keywords or a search phrase below:

My Computer or Your Server?

543 views
5 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    September, 2017
My Computer or Your Server?
Posted by greghile on Saturday, April 21, 2018 11:58 AM

Whatever it is, I like it! I have noticed over the last week or so that the FSM website, and especially the Community Forum pages, are loading so much faster than before. Anyone else notice the difference?

  • Member since
    December, 2002
  • From: Fort Knox
Posted by Rob Gronovius on Sunday, April 29, 2018 12:28 PM
I don't know, but I've always had a problem with the forum hiccuping on me. If I write a lengthy post, it will almost always fault out and nothing I wrote is posted or even saved. I've gotten into the habit of posting a partial response and then editing that response with more information. I also try to remember to "copy" all text I just wrote before hitting submit so I can paste it in a new post if the original one disappears.
  • Member since
    September, 2012
Posted by GMorrison on Sunday, April 29, 2018 1:02 PM

Yes good advice. My windows has an update that I'm not used to yet with a lot of drag and drop that opens and closes windows when I'd rather it didn't.

I think it was you Rob who made a good suggestion- type in Word and then cut and paste into FSM. Also helps with spell check.

  • Member since
    September, 2017
Posted by greghile on Monday, April 30, 2018 9:53 AM

I haven't had any real problems with hiccups on this site but I have with others, especially a local news site here in Northern California and I use either of the processes you two mentioned. For me, it has simply been the speed in loading the forum -- and not even anything else on the site -- and the forum had been working fine once it was initially loaded. Anyways, I'm a happier camper whatever it was!

  • Member since
    May, 2013
  • From: Indiana, USA
Posted by Greg on Monday, April 30, 2018 10:10 AM

greghile
For me, it has simply been the speed in loading the forum

That is my issue too. It seems to have improved a few weeks back (as suggested by the OP), but it's back to normal which to me is unacceptable).

I'm not pointing fingers as like the OP, I feel it is possible that it's something at my end, though that does seem doubtful.

-Greg

  • Member since
    January, 2013
Posted by BlackSheepTwoOneFour on Tuesday, May 01, 2018 6:46 AM

I never had issues with the site running slow or anything.

JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

SEARCH FORUMS

FREE NEWSLETTER
By signing up you may also receive reader surveys and occasional special offers. We do not sell, rent or trade our email lists. View our Privacy Policy.