SEARCH FINESCALE.COM

Enter keywords or a search phrase below:

Topic Subscription emails not working?

1337 views
5 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    December 2003
  • From: CT - USA
Topic Subscription emails not working?
Posted by thevinman on Sunday, March 7, 2004 5:01 PM
Is it just me or is anyone else not receiving their topic subscriptions anymore? (Seems like a couple of days I haven’t received anything)

If it’s just me, how can I fix this?
  • Member since
    April 2003
  • From: Savannah, GA USA
Posted by Bones-coa on Sunday, March 7, 2004 8:55 PM
I think it's happening to me too. Something must be screwed up with the board.
Dana F On the bench: Tamiya DO335B-2 with LOTS of Aires stuff (On Hold) Trumpeter A-10 with LOTS and LOTS of aftermarket goodies! (On Hold) Tamiya 240ZG (In work)
  • Member since
    September 2011
Posted by fightnjoe on Sunday, March 7, 2004 10:58 PM
me too about a week now i think.

joe

Veterans,

Thank You For Your Sacrifices,

Never To Be Forgotten

Where you can find me:

Workbench on FaceBook  Google Plus  YouTube

  • Member since
    December 2002
  • From: Pominville, NY
Posted by BlackWolf3945 on Monday, March 8, 2004 1:21 AM
Me too, last day or so.


Fade to Black...
  • Member since
    November 2005
Posted by Anonymous on Monday, March 8, 2004 3:31 AM
Come to think of it, not for a couple of days.
  • Member since
    December 2003
  • From: CT - USA
Posted by thevinman on Monday, March 8, 2004 8:40 PM
Seems like they are working again...just got a flood of emails.
JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

SEARCH FORUMS
FREE NEWSLETTER
By signing up you may also receive reader surveys and occasional special offers. We do not sell, rent or trade our email lists. View our Privacy Policy.