SEARCH FINESCALE.COM

Enter keywords or a search phrase below:

Not connecting

3410 views
63 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    December, 2015
  • From: providence ,r.i.
Not connecting
Posted by templar1099 on Wednesday, February 24, 2016 12:38 PM

5 day problem. Long story short : finescales' server is blocking my ip address. Verizon verified trace. Posted from my phone. I have no REASON to believe it is deliberate. Can someone send an email to my gmail acct to help ?

"le plaisir delicieux et toujours nouveau d'une occupation inutile"

  • Member since
    July, 2004
  • From: Sunny So. Cal... The OC
Posted by stikpusher on Wednesday, February 24, 2016 12:59 PM

Yes, something funny is going on. I was booted off here on my phone and desktop this morning. I was able to log on again on the desktop, but not my phone yet...Hmm

 

F is for FIRE, That burns down the whole town!

U is for URANIUM... BOMBS!

N is for NO SURVIVORS...

       - Plankton

LSM

 

  • Member since
    July, 2004
  • From: Sunny So. Cal... The OC
Posted by stikpusher on Wednesday, February 24, 2016 1:05 PM

Booted off my laptop too... was able to get back on the laptop also, but the phone is still unable to get the log on screen up...

 

F is for FIRE, That burns down the whole town!

U is for URANIUM... BOMBS!

N is for NO SURVIVORS...

       - Plankton

LSM

 

Moderator
  • Member since
    April, 2006
  • From: my keyboard dreaming of being at the workbench
Posted by Aaron Skinner on Wednesday, February 24, 2016 1:12 PM

Guys,

We had a change in the website that will neccessitate logging back in. If you are a subscriber, you'll need to reenter your access code as well. After that everything should be working as per usual. I'm looking into the mobile access issue.

Cheers, Aaron

Aaron Skinner

Senior Editor

FineScale Modeler

Moderator
  • Member since
    April, 2006
  • From: my keyboard dreaming of being at the workbench
Posted by Aaron Skinner on Wednesday, February 24, 2016 1:31 PM

Stik and Templar,

Try accessing the system from your phones now. I'm told the problem should be fixed.

Cheers, Aaron

Aaron Skinner

Senior Editor

FineScale Modeler

  • Member since
    December, 2002
  • From: Norwich, Norfolk, Nelson's County. Exiled in Suffolk.
Posted by Bish on Wednesday, February 24, 2016 1:40 PM

Aaron, whats this access code you mentioned. I had to log back in, and that was fine. But i have never had to enter an access code before.

 ''I am a Norfolk man, and I glory in being so''

 On the bench: Dragon 1/72nd He 162, Revell 1/32nd He162, HPH 1/18th BMW 003 for He162.

Moderator
  • Member since
    April, 2006
  • From: my keyboard dreaming of being at the workbench
Posted by Aaron Skinner on Wednesday, February 24, 2016 1:42 PM

Bish

Aaron, whats this access code you mentioned. I had to log back in, and that was fine. But i have never had to enter an access code before.

 

Bish, It's the subscriber access code. It should be part of your mailing label or something along those lines.

Cheers, Aaron

Aaron Skinner

Senior Editor

FineScale Modeler

  • Member since
    July, 2004
  • From: Sunny So. Cal... The OC
Posted by stikpusher on Wednesday, February 24, 2016 1:44 PM

Aaron Skinner

Stik and Templar,

Try accessing the system from your phones now. I'm told the problem should be fixed.

Cheers, Aaron

 

No joy. My phone still can not get the login screen to appear.

 

F is for FIRE, That burns down the whole town!

U is for URANIUM... BOMBS!

N is for NO SURVIVORS...

       - Plankton

LSM

 

  • Member since
    December, 2002
  • From: Norwich, Norfolk, Nelson's County. Exiled in Suffolk.
Posted by Bish on Wednesday, February 24, 2016 1:49 PM

Aaron Skinner
 
Bish

Aaron, whats this access code you mentioned. I had to log back in, and that was fine. But i have never had to enter an access code before.

 

 

 

Bish, It's the subscriber access code. It should be part of your mailing label or something along those lines.

Cheers, Aaron

 

Ok, thanks, i'll look for it next time i get my mag.

 ''I am a Norfolk man, and I glory in being so''

 On the bench: Dragon 1/72nd He 162, Revell 1/32nd He162, HPH 1/18th BMW 003 for He162.

  • Member since
    December, 2015
  • From: providence ,r.i.
Posted by templar1099 on Wednesday, February 24, 2016 3:17 PM

My problem started days ago.The server is not recognizing my IP address. Can't reach site never mind log in . This is sent from my phone no problem . I have had laptop analyzed, wifi network checked amd a trace route by Verizon poimts to yoir server. What now?

.

 

"le plaisir delicieux et toujours nouveau d'une occupation inutile"

Moderator
  • Member since
    April, 2006
  • From: my keyboard dreaming of being at the workbench
Posted by Aaron Skinner on Wednesday, February 24, 2016 4:29 PM

templar1099

My problem started days ago.The server is not recognizing my IP address. Can't reach site never mind log in . This is sent from my phone no problem . I have had laptop analyzed, wifi network checked amd a trace route by Verizon poimts to yoir server. What now?

 

I'm forwarding this info to our online department, so hopefully we'll get the problem sorted soon.

Cheers, Aaron

 

Aaron Skinner

Senior Editor

FineScale Modeler

  • Member since
    July, 2004
  • From: Sunny So. Cal... The OC
Posted by stikpusher on Thursday, February 25, 2016 10:57 AM

Still no luck for me trying to log into the site with my phone. My Laptop and Desktop are fine. But whatever revamp was done yesterday killed my mobile access.

 

F is for FIRE, That burns down the whole town!

U is for URANIUM... BOMBS!

N is for NO SURVIVORS...

       - Plankton

LSM

 

  • Member since
    December, 2015
  • From: providence ,r.i.
Posted by templar1099 on Thursday, February 25, 2016 11:18 AM

Stik, I have the exact opposite problem in that I am posting from my phone and no laptop connection. It's  been about a week for me. Indications point to FS but just a small fish in a big pond, subscription not-withstanding. I can't ( or won't ) keep posting on phone but will give a day or two for some kind of reach out.

.

"le plaisir delicieux et toujours nouveau d'une occupation inutile"

Moderator
  • Member since
    April, 2006
  • From: my keyboard dreaming of being at the workbench
Posted by Aaron Skinner on Thursday, February 25, 2016 11:20 AM

templar1099

Stik, I have the exact opposite problem in that I am posting from my phone and no laptop connection. It's  been about a week for me. Indications point to FS but just a small fish in a big pond, subscription not-withstanding. I can't ( or won't ) keep posting on phone but will give a day or two for some kind of reach out. 

Templar, I just sent you a PM.

Cheers, Aaron

Aaron Skinner

Senior Editor

FineScale Modeler

Moderator
  • Member since
    April, 2006
  • From: my keyboard dreaming of being at the workbench
Posted by Aaron Skinner on Thursday, February 25, 2016 1:54 PM

stikpusher

Still no luck for me trying to log into the site with my phone. My Laptop and Desktop are fine. But whatever revamp was done yesterday killed my mobile access.

 

 
Stik,
 
What does the screen show when you try to log-in from your phone? The issue appears to be relatively isolated, so the online team is having trouble running down the cause. Most everything that was done yesterday is the same as it was before that, it is the authentification system that has changed. That was what prompted the need for everyone — including me — to have to log back in.
 
Cheers, Aaron

Aaron Skinner

Senior Editor

FineScale Modeler

  • Member since
    December, 2002
  • From: Norwich, Norfolk, Nelson's County. Exiled in Suffolk.
Posted by Bish on Thursday, February 25, 2016 2:09 PM

Aaron, on the issue of signing back in, the system is not keeping me logged in, now i have to sign up every time i come on.

 ''I am a Norfolk man, and I glory in being so''

 On the bench: Dragon 1/72nd He 162, Revell 1/32nd He162, HPH 1/18th BMW 003 for He162.

Moderator
  • Member since
    April, 2006
  • From: my keyboard dreaming of being at the workbench
Posted by Aaron Skinner on Thursday, February 25, 2016 2:14 PM

Bish

Aaron, on the issue of signing back in, the system is not keeping me logged in, now i have to sign up every time i come on.

Bish,

Obviously it's not supposed to work that way. I check your account and there's nothing I see that has changed. Let me see what we can do.

Cheers, Aaron

Aaron Skinner

Senior Editor

FineScale Modeler

  • Member since
    July, 2004
  • From: Sunny So. Cal... The OC
Posted by stikpusher on Thursday, February 25, 2016 3:06 PM

Aaron Skinner
 
stikpusher

Still no luck for me trying to log into the site with my phone. My Laptop and Desktop are fine. But whatever revamp was done yesterday killed my mobile access.

 

 

 
Stik,
 
What does the screen show when you try to log-in from your phone? The issue appears to be relatively isolated, so the online team is having trouble running down the cause. Most everything that was done yesterday is the same as it was before that, it is the authentification system that has changed. That was what prompted the need for everyone — including me — to have to log back in.
 
Cheers, Aaron
 

the login links at the top and bottom of any page are dead. I tap on them and nothing happens. I am using an iphone and their browser on both wifi nets and non wifi internet. Same results, no response when I tap either icon.

 

F is for FIRE, That burns down the whole town!

U is for URANIUM... BOMBS!

N is for NO SURVIVORS...

       - Plankton

LSM

 

  • Member since
    December, 2006
  • From: N. Georgia
Posted by Jester75 on Thursday, February 25, 2016 3:12 PM

Seems to be an odd problem. I can log in on both mobile and desktop however like Bish it will not keep me logged in to either once the browser session is closed.

Eric

 

  • Member since
    December, 2015
  • From: providence ,r.i.
Posted by templar1099 on Thursday, February 25, 2016 6:13 PM

Aaron Skinner

 

 
templar1099

Stik, I have the exact opposite problem in that I am posting from my phone and no laptop connection. It's  been about a week for me. Indications point to FS but just a small fish in a big pond, subscription not-withstanding. I can't ( or won't ) keep posting on phone but will give a day or two for some kind of reach out. 

 

 

Templar, I just sent you a PM.

Cheers, Aaron

 Replied with request your PM.

"le plaisir delicieux et toujours nouveau d'une occupation inutile"

  • Member since
    April, 2015
Posted by Mopar Madness on Thursday, February 25, 2016 7:05 PM

Looks like I'm fixed.  I now have full access on my iPhone, laptop, and PC. 

MM

God, Family, Models...

At the plate: 1/48 Dragon Ho 229

On deck: Hobby Boss 1/48 Bv-141/B

In the hole: 1/48 Eduard Yak-3

  • Member since
    July, 2008
  • From: Albany, NY
Posted by jeffpez on Thursday, February 25, 2016 7:15 PM

I also had trouble and got a message that my password needed to be reset. I called customer service and was told a change the magazine made requires I reestablish my link and set a new password that's now different from the old one because it needs both letters and a numeral. I understand things like this happen but when I asked the customer rep if any announcement that this was coming was made he said no. That's horrible customer service. Changes should be announced before going live My connection now works again and all's well but I wonder if you've learned any lessons. I hope so.

  • Member since
    December, 2015
  • From: providence ,r.i.
Posted by templar1099 on Friday, February 26, 2016 10:42 AM

Anyone else still having problems, other than me?

"le plaisir delicieux et toujours nouveau d'une occupation inutile"

Moderator
  • Member since
    April, 2006
  • From: my keyboard dreaming of being at the workbench
Posted by Aaron Skinner on Friday, February 26, 2016 10:48 AM

jeffpez

I also had trouble and got a message that my password needed to be reset. I called customer service and was told a change the magazine made requires I reestablish my link and set a new password that's now different from the old one because it needs both letters and a numeral. I understand things like this happen but when I asked the customer rep if any announcement that this was coming was made he said no. That's horrible customer service. Changes should be announced before going live My connection now works again and all's well but I wonder if you've learned any lessons. I hope so.

Jeff,

Sorry for the inconvenience. I was not made aware of the password changes made necessary by the changeover or I would have made everyone aware. I'm going to post a general announcement now and hopefully that will address some of the problems users have encountered. Thanks for the heads up.

Cheers, Aaron

Aaron Skinner

Senior Editor

FineScale Modeler

  • Member since
    December, 2002
  • From: Norwich, Norfolk, Nelson's County. Exiled in Suffolk.
Posted by Bish on Friday, February 26, 2016 11:43 AM

templar1099

Anyone else still having problems, other than me?

 

Yep, still having to sign in every time, not able to enter code for subscriber only content and can't access account to change password, but my old password is still working.

 ''I am a Norfolk man, and I glory in being so''

 On the bench: Dragon 1/72nd He 162, Revell 1/32nd He162, HPH 1/18th BMW 003 for He162.

  • Member since
    May, 2011
  • From: Honolulu, Hawaii
Posted by Real G on Friday, February 26, 2016 11:49 AM

I could log in on my phone but not my computer. I get a "failed to load" message when trying.

  • Member since
    December, 2015
  • From: providence ,r.i.
Posted by templar1099 on Friday, February 26, 2016 12:03 PM

Ok. Per general announcement called and reached customer service who couldn't help and did not seem aware of issues.

"le plaisir delicieux et toujours nouveau d'une occupation inutile"

  • Member since
    December, 2015
  • From: providence ,r.i.
Posted by templar1099 on Friday, February 26, 2016 12:09 PM

I have just received congratulations on changing my password from FS. Only I didn't cause I can't log in.

"le plaisir delicieux et toujours nouveau d'une occupation inutile"

Moderator
  • Member since
    April, 2006
  • From: my keyboard dreaming of being at the workbench
Posted by Aaron Skinner on Friday, February 26, 2016 12:16 PM

templar1099

I have just received congratulations on changing my password from FS. Only I didn't cause I can't log in. 

Are you able to log in with the new password?

Aaron Skinner

Senior Editor

FineScale Modeler

  • Member since
    January, 2016
  • From: Salt Lake City, Utah
Posted by Sailor Steve on Friday, February 26, 2016 2:27 PM

I've been locked out for the past two days. Every time I click 'Login' or 'Register' I get a message saying "The content failed to load". I couldn't even use my phone because it doesn't connect to the internet. I'm posting this from my local library.

JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

SEARCH FORUMS

SUBSCRIBER-ONLY CONTENT
FREE NEWSLETTER