SEARCH FINESCALE.COM

Enter keywords or a search phrase below:

Not receiving any information from forums - I am not alone

333 views
4 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    February, 2010
  • From: Berkeley CA/St. Paul MN
Not receiving any information from forums - I am not alone
Posted by EBergerud on Sunday, July 29, 2018 8:28 PM

I've been on dozens of Group Build forums over the years and have posted on many other forums. If I've subscribed to the forum, I have always received the appropriate response. In the case of the Group Builds that means every message. About ten days ago I subscribed to the Commonwealth Group Build and posted a major message with several pics. No problem - the posts are all there. But no responses. At the same time I ceased receiving responses from the 1943 GB which I have been a member of for months. Up until ten days ago, all posts made to the GB had been forwarded.

I checked my "Email Notification" category. It says under "Forums" that I am not subscribed to anything. I should be subscribed to several - the GBs slowly die off after the deadline, but late messages are the norm. I've never signed off any GB - so I should be showing subscriptions to several Group Build Forums. Under "Forum Topics" it shows that I am subscribed to all of the Group Builds I have participated in.

As several other members of the GBs I'm in are having the same trouble, I do think there is something wrong on your end.  As it now stands, at least you Group Build Forum is working to the extent that posts made do appear in total. But as no notifications of responses to the posts appear, the Forum is badly crippled. And, to be blunt, I subscribe to Finescale because of the forum. If they cease working, I will drop the magazine and take my modeling matters to Facebook.

Any explanation or advice would be greatly appreciated.

Eric Bergerud

 

A model boat is much cheaper than a real one and won't sink with you in it.

  • Member since
    July, 2014
  • From: Meridian, ID
Posted by modelcrazy on Sunday, July 29, 2018 10:51 PM

I'm having the same issue which like Eric said, makes it difficult to run or participate in group builds.

Please look into this.

Steve

ON THE BENCH

1/48 Tamiya Mk.1 Swordfish
1/350 Tamiya Prince of Wales
1/200 AMT Man in Space Rocket Collection

In Que

1/700 Tamiya King George V

  • Member since
    January, 2017
  • From: Great Southern Land
Posted by damouav on Monday, July 30, 2018 3:51 AM

Me 3...

How can I  respond to other members in a timely manner if I'm unable to recieve my alerts!

In Progress
1/48 Hasegawa P51-D
1/48 Hobby Boss TBF-1C Avenger
Pending
1/48 Tamiya P47-D Bubbletop
1/48 Roden S.E.5a
1/48 Airfix Walrus
1/48 Hasegawa P38-L
  • Member since
    September, 2011
  • From: Milaca, Minnesota
Posted by falconmod on Tuesday, July 31, 2018 10:21 AM

Me 4 as well?

On the Bench: 1/72 Ki-67, 1/72 PZL-23

1/72 LS Dinah III, Monogram 1/72 EF-111

  • Member since
    January, 2015
Posted by BrandonD on Wednesday, August 01, 2018 12:23 PM

Samehere. Verified all my settings, email address, etc. All are good, but no notifications. Checked spam. Nothing in there.

I last got an email notification July 23.

-BD-

JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

SEARCH FORUMS

FREE NEWSLETTER
By signing up you may also receive reader surveys and occasional special offers. We do not sell, rent or trade our email lists. View our Privacy Policy.