SEARCH FINESCALE.COM

Enter keywords or a search phrase below:

Can’t log on

2133 views
44 replies
1 rating 2 rating 3 rating 4 rating 5 rating
  • Member since
    May, 2017
  • From: Denver, Colorado
Posted by MrStecks on Friday, December 14, 2018 5:36 PM

Yeah, today is the first time in several weeks that I've been able to log in.  I tried the workarounds and none of them worked, for any browser, but today it works again.
Go figure.


On the bench:  Revel 1/48 B-25J Mitchell

In the queue: Tamiya 1/48 F4U-1A Corsair

fox
  • Member since
    January, 2007
  • From: Narvon, Pa.
Posted by fox on Friday, December 14, 2018 3:37 PM

Couldn't get on for a while but the other day I tried by going to the forum page before logging on and it worked on the third try. Using the same method I logged on today on the first try. Haven't done anything about any "cookies". Can't use all the sugar anyway.Wink

Jim  Captain

 Main WIP: 

   On the Bench:  Revell 1/96 USS Kearsarge - 70% 

I keep hitting "escape", but I'm still here.

  • Member since
    August, 2014
  • From: Willamette Valley, Oregon
Posted by goldhammer on Friday, December 14, 2018 10:49 AM

Must be the time of year.......the Grinch spreading dispair all over us Who's.CryingSurprise

  • Member since
    November, 2018
  • From: Saskatchewan, Canada
Posted by sickdude on Friday, December 14, 2018 10:24 AM
Well looks like this forum is not the only one that has tec trouble. Just went over to Scalemates and their software has crashed. Technology for ya.

"Modeling is like Hydra, build 1; 3 more appear" Wink

"I Know Nothing, Nothing"

"Sorry About That"

"Missed It By That Much"

"Would You Believe"

  • Member since
    January, 2013
Posted by BlackSheepTwoOneFour on Thursday, December 13, 2018 5:44 PM

goldhammer

They need to find a couple of 6-7 year olds to get things back to normal...Big SmileBow Down

 

LOL!

  • Member since
    August, 2014
  • From: Willamette Valley, Oregon
Posted by goldhammer on Thursday, December 13, 2018 5:29 PM

They need to find a couple of 6-7 year olds to get things back to normal...Big SmileBow Down

  • Member since
    September, 2003
  • From: AandF in the Badger State
Posted by checkmateking02 on Thursday, December 13, 2018 4:28 PM

I've stayed logged in on my home computer, but I thought I'd try logging in at work, just to see if the problem still exists.  I wasn't able to log in either, so something is still a problem.

  

Alifero tollitur axe ceres

 

 

 

  • Member since
    November, 2008
  • From: Central Florida
Posted by plasticjunkie on Thursday, December 13, 2018 3:59 PM

BlackSheepTwoOneFour

 

 
goldhammer

 

 
Just a thought... I am a subscriber to FSM magazine hard copy. A least one member who could not log on was not a subscriber.  Any comments or thoughts?

 

 

 

 

Hard copy subscriber as well.....

 

 

That’s irrelevant. Anybody can join the FSM forums whether you’re a subscriber to the magazine or not. 

 

[/quote]

Subscriber here too and reported it innitially but it's working fine since cleaning the cookies.

 GIFMaker.org_jy_Ayj_O

 

 

Too many models to build, not enough time in a lifetime!!

  • Member since
    January, 2013
Posted by BlackSheepTwoOneFour on Thursday, December 13, 2018 3:27 PM

goldhammer

 

 
Just a thought... I am a subscriber to FSM magazine hard copy. A least one member who could not log on was not a subscriber.  Any comments or thoughts?

 

 

Hard copy subscriber as well.....

 

[/quote]

 

That’s irrelevant. Anybody can join the FSM forums whether you’re a subscriber to the magazine or not. 

  • Member since
    November, 2004
  • From: Galloway,Ohio
Posted by Daddyman on Thursday, December 13, 2018 3:14 PM

goldhammer

 

 
Just a thought... I am a subscriber to FSM magazine hard copy. A least one member who could not log on was not a subscriber.  Any comments or thoughts?

 

 

Hard copy subscriber as well.....

 

[/quote]

I'm a hard copy subscriber and I can't get in on Chrome. I'm currently using IE and Edge. I can also use incognito on Chrome to get in but as has been pointed out it's a PIA.

Bill B 2.0

  • Member since
    May, 2009
  • From: Poland
Posted by Pawel on Thursday, December 13, 2018 1:47 PM

Hello!

Finally I'm back! First I have cleared some of the cookies and cache - that didn't do it for me, still couldn't log in. Then I went for a business trip and today I got back and logged in with no problems! So I guess FSM finally patched the bug...

Other than that - their site really wasn't safe, some time ago I got an e-mail trying to blackmail me, they insisted they knew my email and the password to that, just that it was my email and password for the fsm forum here... I say it's entirely possible some hackers targeted FSM because of their poor security, that could also cause problems with logging in.

Thanks for reading and have a nice day

Paweł

All comments and critique welcomed. Thanks for your honest opinions!

www.vietnam.net.pl

  • Member since
    August, 2014
  • From: Willamette Valley, Oregon
Posted by goldhammer on Thursday, December 13, 2018 12:45 PM

 

 
Just a thought... I am a subscriber to FSM magazine hard copy. A least one member who could not log on was not a subscriber.  Any comments or thoughts?

 

 

[/quote]

Hard copy subscriber as well.....

  • Member since
    September, 2012
Posted by GMorrison on Thursday, December 13, 2018 12:27 PM

Gamera

Couldn't get on the site with the office computer (Win10/Chrome) at all last week even after taking all of Ms. Nash's advice. Saturday got on with no issues with my laptop (Win7/Pale Moon). Then Monday tried to get on with the office computer and had no issues at all. 

So darned if I know... 

 

I had a conversation with John Eaton, he suggested it was a fix needed at FSM end. That seems to be what cleared it up.

  • Member since
    July, 2016
  • From: Malvern, PA
Posted by WillysMB on Thursday, December 13, 2018 11:55 AM

Doing a complete cashe and cookie clear did it for me on Safari, I.E., and Chrome. Took a little longer to login the first time but everything works.

  • Member since
    November, 2009
  • From: SW Virginia
Posted by Gamera on Thursday, December 13, 2018 11:42 AM

Couldn't get on the site with the office computer (Win10/Chrome) at all last week even after taking all of Ms. Nash's advice. Saturday got on with no issues with my laptop (Win7/Pale Moon). Then Monday tried to get on with the office computer and had no issues at all. 

So darned if I know... 

"I dream in fire but work in clay." -Arthur Machen

 

  • Member since
    July, 2014
  • From: Philadelphia Pa
Posted by Nino on Thursday, December 13, 2018 11:24 AM

  I have not had this  problem BUT many others have.

In my atempts to help others "Fix" or workaround the issue I have run into the following:

Tried the cache and cookie clean up. No go. ( Lost some passwords under IE.)

Tried different browsers.   Log in still fails with Mozilla & IE.

Tried to reset password but get a message that says: "unable to locate you in out system".

Tried Google Chrome. Incognito mode worked.

A couple of quick screen shots on how to get into Chrome INGOGNITO mode.  Click on Customization icon in upper right corner then click on Incognito in the small window that opens:

 

 

 

Detail:

 
 
   Nino
 
Just a thought... I am a subscriber to FSM magazine hard copy. A least one member who could not log on was not a subscriber.  Any comments or thoughts?

Update:

A quote from Elizabeth Nash, Digital editor, :" issue with logging in has to do with Kalmbach Media's transition to another customer service provider..."

  • Member since
    March, 2003
  • From: Western North Carolina
Posted by Tojo72 on Thursday, December 13, 2018 11:01 AM
It's strange how many are affected and just as many have had no issues at all

  • Member since
    April, 2005
Posted by ddp59 on Thursday, December 13, 2018 10:48 AM

i finally just got on too. couldn't even setup a new account as it came up with an error & it was not on my end. their IT guys are a bit of a joke as even their home page has an issue with it which has been going on for years. i'm using win 7 pro with ie11.

  • Member since
    August, 2014
  • From: Willamette Valley, Oregon
Posted by goldhammer on Thursday, December 13, 2018 10:48 AM

IE still not working for me....will login to front page, but when I go to Forums it blows me out and won't take a login.  Chrome working off the laptop at work.

  • Member since
    July, 2014
  • From: Boise ID area
Posted by modelcrazy on Thursday, December 13, 2018 10:23 AM

I still can't get on with my phone, except through incogneto mode which is a PIA

  • Member since
    February, 2010
  • From: New Jersey
Posted by 68GT on Thursday, December 13, 2018 6:38 AM

I couldnt get on no matter what was recomended but this morning I was able to log right in as normal.  This was on the home computer, work computer and phone.

On Ed's bench, ???

  • Member since
    January, 2013
Posted by BlackSheepTwoOneFour on Thursday, December 13, 2018 6:33 AM

enash

Hey everyone! I have a work around for you. The problem has to do with old cookies, so try clearing those along with your cache. If that does not work then going into "incognito mode" should do it. Our tech team is currently working on a permanent solution. 

I'll get back to you when I hear more!

 

 

I doubt it. I never cleared out my cache. So it’s got to something screwy on your end with all these upgrades you’ve been doing. Suddenly last night I was able to log on? What does that tell you? 

  • Member since
    August, 2005
  • From: Sydney, Australia
Posted by Phil_H on Thursday, December 13, 2018 4:32 AM

Real G
I think the IT guys at FSM must be making some progress, as I finally have been able to log in via incognito mode. That and deleting all cookies have not worked until just now, on my phone and desktop computer.

 

It's working ok for me now on my laptop (Win 10) using both Edge and Chrome browsers in normal mode without having to clear the cookies first.

 

  • Member since
    May, 2011
  • From: Honolulu, Hawaii
Posted by Real G on Thursday, December 13, 2018 4:25 AM

I think the IT guys at FSM must be making some progress, as I finally have been able to log in via incognito mode.  That and deleting all cookies have not worked until just now, on my phone and desktop computer.

When the problem first popped up, I thought I got banned for being naughty!  Now hurrying back to the forum to spread more naughtiness! Devil

  • Member since
    December, 2002
  • From: Bury St Edmunds, Suffolk, England
Posted by Bish on Thursday, December 13, 2018 2:03 AM

Had an e-mail from Thgeuns yesterday. he has tried everything including a new account, but he still can't get on. What ever the problem is,it seems to be effecting different people in different ways.

''I am a Norfolk man and i glory in being so''

On the bench: ICM 1/35th Sd.Kfz 251/1 Ausf A

  • Member since
    January, 2013
Posted by BlackSheepTwoOneFour on Wednesday, December 12, 2018 10:25 PM

Well it's about damn time I was able to log in after almost 1 1/2 weeks of being locked out.

 

Now to vent out my frustration directly to FSM:

Do yourself a favor... STOP DOING UPGRADES!!!! You're only asking for more trouble if your IT guys keep screwing it up everytime you decide to do an upgrade. If it ain't broke, DON'T fix it!!!!! Rant over....

  • Member since
    September, 2017
Posted by greghile on Wednesday, December 12, 2018 8:07 PM

I've had problems logging in as well. I also have been unable to access my digital copy of FSM for several months without having to call them up. Now they don't respond at all, so I cancelled my subscription. Sad to have had to do it but I didn't see much of an alternative.

  • Member since
    March, 2003
  • From: Rain USA, Vancouver WA
Posted by tigerman on Tuesday, December 11, 2018 1:42 AM

Thankful for this post. I've been locked out for a week or so it seems. Incognito worked for me. It's good to be back. Hope FSM can fix this problem.

   http://i7.photobucket.com/albums/y269/wing_nut_5o/PANZERJAGERGB.jpg

 Eric 

  • Member since
    August, 2014
  • From: Willamette Valley, Oregon
Posted by goldhammer on Thursday, December 06, 2018 1:34 PM

Couldn't get in with IE, but chrome blew right in.  At least back in for the time being to get my daily "fix".

JOIN OUR COMMUNITY!

Our community is FREE to join. To participate you must either login or register for an account.

SEARCH FORUMS

FREE NEWSLETTER
By signing up you may also receive reader surveys and occasional special offers. We do not sell, rent or trade our email lists. View our Privacy Policy.